RDS

Junge producerer eksklusive dunjakker, med dun af bedste kvalitet, der er certificeret i henhold til Responsible Down Standard (RDS). Denne certificering betyder blandt andet at plukning af levende dyr og tvangsfodring er forbudt. For at leverandørerne skal kunne leve op til denne standard, bliver hele kæden fra farm til færdigt produkt jævnligt kontrolleret og dunen er derfor 100% sporbar.

Dun har en enestående isoleringsevne og er derfor ideel til jakker. Fjer iblandes, idet de holder dunene samlet og sørger for god fugttransport. Mængden af dun kontra fjer er med til at bestemme de varmeisolerende egenskaber. Jo flere dun i forhold til fjer, jo varmere er jakken. Dunjakker fra Junge består af 90% dun og 10% fjer. Sommer dunjakker er lavet af 2 lag dun og vinter dunjakker er lavet af 4 lag dun, hvor dunen er syet i dunposer.

En RDS certificering betyder at:

  • Dun og fjer udelukkende stammer fra fugle opdrættet til fødevareindustrien.
  • Produktet ikke indeholder dun og fjer fra fugle, der er plukkede levende.
  • Produktet ikke indeholder dun og fjer fra fugle, der er blevet tvangsfodret.
  • Dunproduktionen kontrolleres fra farm til færdigt produkt.
  • Leverandørerne kontrolleres af en uafhængig tredjepart.

Hvad er Responsible Down Standard?
RDS er en certificering for ansvarlig dunproduktion, der lægger stor vægt på kontrol af hele processen fra farm til færdigt produkt. Virksomheden Textile Exchange, der er en uafhængig, global og nonprofit organisation, står bag certificeringen. Organisationen arbejder for at minimere eller helt at vende tekstilindustriens negative effekt på miljøet.

Certificeret af Control Union CU 834582 – Se vores certificeringer herunder
RDS Certificering 1
RDS Certificering 2

Læs mere om certificeringen her: https://responsibledown.org

Christian Junge

Christian Junge tegner i dag virksomheden Junge A/S, der blev skabt af hans far Bent Junge i 1946. Christian Junge har været en del af virksomheden siden 1986, og har nu i over 30 år arbejdet passioneret med design, produktion og indkøb – i dag i samarbejde med chefdesigner Mette Guldager.

Uld fra Italien, metervarer fra Korea, lynlåse fra Japan. Udsøgte materialer bliver nøje udvalgt til hver kollektion. Med global inspiration fra rejser i Østen, i Norden og alle Europas mode-hovedstæder designes og skræddersys populære klassikere til et nyt moderne look, der, tro imod virksomhedens rødder, matcher den enkle nordiske livsstil.

Christian Junge bærer en stolt tradition videre fra sin far. Evnen til at have øje for designs, detaljer og hvad der skaber en god model er nedarvet igennem årtier i virksomhedens DNA. Kreativitet med fokus på detaljen, og styles der fremhæver det bedste ved hver enkelt kvinde – er særlige kendetegn ved en Junge-jakke.

Bent Junge

Bent Junge grundlagde konfektionsfabrikken og han var dengang en ildsjæl, iværksætter og ikke mindst pioner. Som en af de første i Danmark rejste han til Kina i 1967 – i propelflyver, med mellemlanding i Tashkent, i Centralasien! Og med tæft for købmandsskab samt udpræget fornemmelse for udviklingen i konfektionsbranchen, banede han vejen for gode partnerskaber, der eksisterer den dag i dag. Udstyret med flair for design og damemode fulgte Christian Junge i sin fars fodspor. Og i 1986 begav han sig ud på en dannelsesrejse i modeskabelse, først som ekspedient i Andersens Damefrakker i Guldsmedegade i Aarhus, dernæst som volontør på systue og som designer, hvorefter han i 1987 flyttede til Hong Kong. Junge A/S i dag har tre nøglemedarbejdere i Fjernøsten, otte ansatte i Danmark og er repræsenteret i 24 lande.

Brandet har udviklet sig til at rette sig imod kvalitetsbevidste kvinder, der søger et eksklusivt & komfortabelt design med fokus på detaljen.

Christian Junge - Fabrikant

Mette Gulader - Designer

Louise Linneman Jensen - Kontor assistent

Helena Lund Larsen - Kontor elev

Tonny Petersen - Økonomi chef

Herman V. Bauer - Lager chef

Emil Buur - Marketing

Peter Grünbaum - Sælger

Per Nyborg - Sælger