Persondatapolitik

Persondatapolitik

For at sikre en tryg købsoplevelse hos Jungegiver vi jer som kunder en information om, hvilke data vi indsamler, hvad vi bruger den til og hvordan vi bearbejder den. Ved godkendelse af Junge's købsvilkår godkender du vores vores generelle cookie og privatlivspolitik men vi vil gerne sikre en klar gennemskuelighed.

  Persondatapolitikken gælder både for personoplysninger, som du afgiver til os, og oplysninger, som vi indsamler via Junges hjemmeside, www.junge.eu.

  Junge er dataansvarlig for dine personoplysninger. Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det via kontaktinformationerne:

  Junge A/S 
  Kertemindevej 22
  8940 Randers SV
  CVR nr.: 51616618
  Email: info@junge.eu
  Telefon: 86406022

  I nedenstående finder du de personoplysninger, vi indsamler. Vi beskriver desuden formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen. 

  Når du besøger www.junge.eu, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. hvilken type browser, du bruger, hvilke søgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

  Indsamlingen har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne på www.junge.eu, ligesom vi bruger informationerne til at målrette vores markedsføring på diverse kanaler, eksempelvis Google Adwords. Det hjælper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

  Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på www.junge.eu, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

  Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

  Nyhedsbreve

  Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

  Modtagere af Personoplysninger

  Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

  Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

  Dine rettigheder

  Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

  Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til info@junge.eu. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

  Retten til berigtigelse

  Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

  Retten til sletning

  Der kan opstå tilfælde, hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfælde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

  Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring  

  Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

  Retten til dataportabilitet

  I visse tilfælde har du ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret format, der gør det muligt for dig at overføre oplysningerne til en anden dataansvarlig.

  Retten til indsigelse

  Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du også til enhver tid ret til at gøre det.

  Retten til at tilbagekalde samtykke

  Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@junge.eu.

  Retten til at klage

  Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

  Sletning af persondata

  Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

  Sikkerhed

  Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

  Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

  Kontaktoplysninger

  Junge er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

  Junge A/S 
  Kertemindevej 22
  8940 Randers SV
  CVR nr.: 51616618
  Email: info@junge.eu
  Telefon: 86406022

  Ændringer i Persondatapolitikken

  Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

  Christian Junge

  Christian Junge tegner i dag virksomheden Junge A/S, der blev skabt af hans far Bent Junge i 1946. Christian Junge har været en del af virksomheden siden 1986, og har nu i over 30 år arbejdet passioneret med design, produktion og indkøb – i dag i samarbejde med chefdesigner Mette Guldager.

  Uld fra Italien, metervarer fra Korea, lynlåse fra Japan. Udsøgte materialer bliver nøje udvalgt til hver kollektion. Med global inspiration fra rejser i Østen, i Norden og alle Europas mode-hovedstæder designes og skræddersys populære klassikere til et nyt moderne look, der, tro imod virksomhedens rødder, matcher den enkle nordiske livsstil.

  Christian Junge bærer en stolt tradition videre fra sin far. Evnen til at have øje for designs, detaljer og hvad der skaber en god model er nedarvet igennem årtier i virksomhedens DNA. Kreativitet med fokus på detaljen, og styles der fremhæver det bedste ved hver enkelt kvinde – er særlige kendetegn ved en Junge-jakke.

  Bent Junge

  Bent Junge grundlagde konfektionsfabrikken og han var dengang en ildsjæl, iværksætter og ikke mindst pioner. Som en af de første i Danmark rejste han til Kina i 1967 – i propelflyver, med mellemlanding i Tashkent, i Centralasien! Og med tæft for købmandsskab samt udpræget fornemmelse for udviklingen i konfektionsbranchen, banede han vejen for gode partnerskaber, der eksisterer den dag i dag. Udstyret med flair for design og damemode fulgte Christian Junge i sin fars fodspor. Og i 1986 begav han sig ud på en dannelsesrejse i modeskabelse, først som ekspedient i Andersens Damefrakker i Guldsmedegade i Aarhus, dernæst som volontør på systue og som designer, hvorefter han i 1987 flyttede til Hong Kong. Junge A/S i dag har tre nøglemedarbejdere i Fjernøsten, otte ansatte i Danmark og er repræsenteret i 24 lande.

  Brandet har udviklet sig til at rette sig imod kvalitetsbevidste kvinder, der søger et eksklusivt & komfortabelt design med fokus på detaljen.

  Christian Junge - Fabrikant

  Mette Gulader - Designer

  Louise Linneman Jensen - Kontor assistent

  Helena Lund Larsen - Kontor elev

  Tonny Petersen - Økonomi chef

  Herman V. Bauer - Lager chef

  Emil Buur - Marketing

  Peter Grünbaum - Sælger

  Per Nyborg - Sælger