• bevæger du dig hjemmevant på de sociale medier, ved du alt om Google og har du interesse for beklædning, så kan jobbet som e-Commerce Specialist hos Junge A/S måske være noget for dig?...

Junge A/S er en velkonsolideret dansk ejet virksomhed indenfor damebeklædning. Vi har specialiseret os i dameovertøj, og ønsker nu at sætte fokus på at udvikle og styrke vores e-commerce – både B2B og B2C. Derfor søger vi en stærk e-commerce specialist, som kan hjælpe os til at nå nye mål indenfor kunderejsen på tværs af paid search, sociale medier og website.

For os er det afgørende at kunne levere gennemtænkt content og løbende styrke både vores B2B og B2C kanaler – og det er her du komme ind i billedet.  

Du får rollen som e-Commerce specialist, og skal både koordinere og eksekvere opgaverne.  Du skal elske at dykke ned i data fra f.eks. Google Analytics og Google Ads, koble dem med vores Shopify og SPY system og så formidle de budskaber, der definerer vores brand på de mest relevante platforme.

Vi har en forventning om, at du kommer med specialviden og udvider vores horisont.

Det er samtidig afgørende, at du forstår, at vi lever af at sælge vore produkter, som vi selv udvikler og producerer, og at det er her, du skal støtte op. 

Nogle af dine opgaver vil være: 

  • Ansvar for alle Paid Searchkanaler, hvor du både skal eksekvere og udvikle 
  • Email marketing – vi arbejder med Active Campaign. Primært for B2C men også med fokus på at udvikle denne del for vores B2B kunder
  • En styrkelse af kunderejsen hvor alle platforme og kanaler kobles godt sammen
  • Optimeret udnyttelse af vore online kanaler

 

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du tager initiativet og viser os vejen på e-Commerce området. Du er løsningsorienteret og trives med at være den, som både udfører de små opgaver, og som også bringer nye mere langsigtede og strategiske ideer til bordet.  

Vi forventer at du blandt andet har erfaring med:

  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Email Marketing
  • Social media, herunder annoncering på sociale medier
  • At skabe og styrke en god kunderejse på tværs af paid search, sociale medier og website
  • Analyse af relevant data

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til SEO og med at arbejde i backenden af websites og webshops. Vores webshop er bygget i Shopify.

Måske har du din egen virksomhed, sidder i et tilsvarende job eller er relativ nyuddannet med speciale i e-Commerce og relevant studieerfaring?... Vi former jobbet efter den rette person og jobbet kan blive både deltids- og fuldtids. Uanset så skal dine arbejdstimer være on-site i virksomheden, da vi ønsker en person, der interesserer sig for vores produkter og vil være en del af teamet.

Du kommer til at arbejde med engagerede kolleger i en uformel og flad organisation. Arbejdspladsen er 100% røgfri.    

Løn forhandles efter kvalifikationer og tidsramme. Tiltrædelse efter aftale. 

Motiveret ansøgning og CV sendes pr. mail til junge@junge.eu

Deadline for ansøgning er tirsdag 27. oktober 2020 kl. 12.00. Vi forventer at afholde indledende samtaler tirsdag 3. november 2020. Uddybende samtaler inkl. person analyse gennemføres i uge 46/47.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CEO Christian Junge på tlf. +45 8640 6022. 

Om Junge A/S

Junge A/S er en velkonsolideret tekstilvirksomhed, som blev etableret i 1946. Junge har gennem årene valgt at specialisere sig inden for dame overtøj, og beskæftiger i dag 10 medarbejdere. Junge har en eksport andel på ca. 80% fordelt på følgende lande: Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, England, Irland og Canada…..

Junge ønsker, gennem sine imødekommende og kompetente medarbejdere, fortsat at udvikle og sikre sin position som en pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner – og er nu klar til at sætte mere fokus på e-Commerce området. Se mere på: https://junge.eu/